Дружина володаря титулів WBO/WBA/IBF Олександра Усика (19-0, 13 KO) Катерина Усик опублікувала зворушливий вірш, який здатен підтримати кожного у цей нелегкий період, який зараз проживає кожен українець.

Катерина Усик переконана, що для того, аби дарувати близьким теплі слова, зовсім не потрібен особливий привід. Хороші слова потрібні кожному з нас не менше, ніж повітря та вода.

Ці зворушливі слова дружина боксера опублікувала на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Вона запевнює, що дарувати тепло і добро людям, а особливо своїм найближчим зовсім нескладно, навіть якщо інколи здається навпаки.

Олександр і Катерина Усики, фото: fightnews.info
Олександр і Катерина Усики, фото: fightnews.info

"Для теплих слів не потрібен привід,
І чекати не треба багато років.
Даруйте їх в спеку і в холод,
З ранку, під вечір і в обід.
Вони потрібні, як свіже повітря,
Як неба синь, як сіль землі.
Тепло дарувати, адже так нескладно,
У них море ласки і любові.💙💛", - написала вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше Катерина Усик також публікувала вірш, присвячений Привиду Києва, який ще на початку кровопролитної війни з росією став національним героєм і надихнув багатьох українців. З часом українцям пояснили, що Привид Києва є збірним образом українських пілотів-героїв.

Пост Катерини Усик, instagram.com/usyk_kate1505
Пост Катерини Усик, instagram.com/usyk_kate1505

Нагадаємо, дружина Олександра Усика захопилася Привидом Києва і присвятила йому зворушливі рядки: "Серце в нього гаряче"

Також ми писали, Олександр Усик перед реваншем з Ентоні Джошуа: "Народжені в Україні заряджені перемагати"

Нагадаємо, дружина Олександра Усика показала унікальне фото боксера з донькою