Кажуть, що приватний літак Неймара був змушений здійснити аварійну посадку незабаром після вильоту з Барбадосу, всього через кілька годин після того, як він позував на злітно-посадковій смузі для знімка в Instagram з сестрою Рафаеллою.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Літак повинен був повернутися до Бразилії рано вранці у вівторок після святкування зірки в рамках літньої перерви напередодні його повернення в Лігу 1 і Чемпіонату світу в листопаді.

Колишня зірка "Барселони" поділився фотографією зі своєю сестрою Рафаеллою Сантос поруч з літаком раніше в той же день і навіть опублікував знімок з неба після зльоту.

Скріншот сторіс Неймара
Скріншот сторіс Неймара

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

The Sun цитує повідомлення про те, що після паніки літак благополучно приземлився на північному сході Бразилії, при цьому неясно, хто ще був на борту.

Неймар, а також його сестра Рафаелла і його дівчина Бруна Бьянкарді були помічені в Майамі раніше на цьому тижні.

Ікона Бразилії також була помічена разом з британським боксером Крісом Юбенком-молодшим після того, як вони зустрілися в покерному турнірі серед знаменитостей.

У той час як талановитий нападник протягом своєї кар'єри ділив свою лояльність між клубами, відданість Неймара своїй сестрі Рафаеллі була постійною.

Скріншот сторіс Неймара
Скріншот сторіс Неймара

Окрім регулярних пропозицій соціальних мереж, в яких беруть участь близькі родичі, Неймар майже завжди готовий відсвяткувати день народження своєї сестри.

Незвично, що Неймар отримав дискваліфікацію і отримав травми приблизно 11 березня, в день святкування Рафаелли, оскільки в цей день він був вільний протягом семи з восьми сезонів.

Нагадавши, Неймар показав кадри зі своєю красивою мамою.