Українська поп-співачка Ірина Федишин дуже активна в соціальних мережах і розповідає цікаві подробиці про своє насичене життя шанувальникам. На артистку в Instagram підписано понад 420 тисяч осіб.

Ірина Федишин показала, яке незвичайне явища спостерігала високо в небі. Спочатку артистка подумала, що це бомби, ймовірно фосфорні. На відео це було схоже на комету, що летить. Після вона одумалася і згадала, що зараз знаходиться за тисячі кілометрів від війни в Україні, тому відразу відкинула ці думки.

Скріншот з Instagram, Ірина Федишин
Скріншот з Instagram, Ірина Федишин

Неймовірне видовище Федишин застала в Іспанії, куди вона вирушила для проведення благодійного концерту на підтримку рідної країни.

Співачка зізналася, що якби побачила таке в Україні, то відразу б побігла в укриття. Вона досі гадає, що ж за явище це було, і припустила, що це метеоритний дощ.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Коли я дивилася у небо, у мене були такі думки у голові: а може це якісь бомби?? Але, стоп.., які бомби, це ж Іспанія. Встигла схопити телефон і підзняти. Це було дуже вражаюче!" - написала Федишин.

Шанувальники в коментарях висунули свої припущення. Деякі пожартували, що це справа рук Ілона Маска, інші заявили, що це до українців на допомогу поспішають інопланетяни або Бог.

Коментарі - instagram.com/irynafedyshyn/
Коментарі - instagram.com/irynafedyshyn/

Коментарі - instagram.com/irynafedyshyn/
Коментарі - instagram.com/irynafedyshyn/

Раніше ми писали про те, що "Дуже чуттєво": Ірина Федишин прямо в аеропорту заспівала гімн України

Як повідомляв Знай.uа, чоловік все бачить: Ірина Федишин показала, як прокладає шлях до серця іншого красеня

Також портал Знай.uа писав, "Шалено щаслива": співачка Ірина Федишин розтанула на сцені в обіймах красеня