Відомий український поет і музикант Сергій Жадан розповів, як українці чіпляються за будь-яку можливість, щоб відтворити ілюзію світу. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан з перших днів повномасштабної війни почав активно займатися волонтерством і чи не щодня буває на позиціях українських захисників, які обороняють Харківщину. Цього разу він також передав бійцям нові подарунки, без яких не обійтися на передовій.

Сергій Жадан. Фото: скриншот Facebook
Сергій Жадан. Фото: скриншот Facebook

Також музикант сказав кілька слів про життя в Харкові, який щодня обстрілюють загарбники. За словами Сергія Жадана виходячи на вулиці міста можна подумати, що все поділилося на дві абсолютно різні реальності. По одну сторону мами з колясками і прозоре небо, а по іншу - дим від недавніх "прильотів".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вдень у місті були прильоти. Паралельно з цим мами гуляють центральними вулицями з дітьми. Дві реальності якимось чином уживаються - прозоре велике небо й дими з боку Салтівки", - розповів музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ведучий "Голос країни" Юрій Горбунов показав в чому різниця між Україною і Росією: "Хто, кого і від чого..."

Також наш портал інформував, комік з "Кварталу-95" Юрій Великий вирішив навчити російських школярів бути тверезими: "Мистецтво зметикувати на трьох".

Крім того, наш портал повідомляв, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".