Дружина відомого співака Сергія Бабкіна показала як проводять час їх діти переховуючись від війни

Про це блогерка розповіла у сторіс соціальної мережі Іnstagram.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

Зірковій парі було досить складно побудувати сімейні стосунки. Як зізнався Сергій, він зраджував дружині, проте їм вдалося порозумітися і тепер Сніжана завжди поруч з чоловіком.

Через війну їм довелося покинути власний будинок у Харкові, зараз сім'я мешкає в Німеччині. Сніжана та Сергій виховують трьох дітей: старший Артур, донька Веселина та молодший Єлисей. Віг дуже схожий на батька.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, дочці дали болгарське ім'я. Як пишуть ЗМІ, його Сніжана почула від однієї з шанувальниць під час концерту, їй воно сподобалось і вона сказала, що так назве доньку.

Нещодавно Сніжана показала у сторіс як подорослішали її діти за час війни. Вони також відсвяткували третій день народження молодшого сина Єлисея.

Зірки знімають невеликий приватний будинок. Діти багато часу проводять на природі, разом з Сергієм вони займаються спортом та грають у дворі.

"Мої", - підписала сторіс Сніжана Бабкіна.

Діти Сергія Бабкіна. Фото: скрин відео
Діти Сергія Бабкіна. Фото: скрин відео

Нагадаємо, що "Готуємо все самі": дружина Сергія Бабакіна поскаржилась на життя за кордоном.

До слова, не така розкіш, як була в Харкові: Сніжана Бабкіна показала в яких умовах живуть через війну.

До слова, Сніжана Бабкіна без сорому засвітила апетитні вишеньки, але турботливий чоловік тут же пояснився: "Це так завжди по життю"