Вєрка Сердючка тепер співає по іншому

Відео з'явилось на Youtube-каналі каналу 1+1.

Андрій Данилко. Фото: Instаgram
Андрій Данилко. Фото: Instаgram

Під час виступу на благодійному телемарафоні, якій відбувся в Амстердамі, Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) зробив історичну заяву. Прямо зі сцени він сказав, що раніше він співав "лаша гудбай", а тепер співатиме "раша гудбай". Так актор гучно заявив про ставлення кожного українця до агресора. Глядачі підтримали зірку шквалом аплодисментів.

"Я ніколи не співала "раша гудбай" тільки "лаша", але зараз тільки "раша гудбай", - заявила зірка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Під час виступу на футболках учасників колективу було написано "Х*Й ВІЙНІ" та F*CK THE WAR. На екрані демонструвалася цитата з пісні СТАСІК "Колискова для ворога".

У коментарях до виступу Андрія шанувальники написали:

"Здавалося б - чим здивуєшь у сучасному світі?! аж нє!! давно не було такого провокативного і водночас надихаючого виступу)) з поверненням, Верко! нехай і наше безпечне життя повернеться до нас!"

"Ніби в дитинство повернулася 🤗😊 Сердючка без сумніву найяскравіша зірка 2000-х😍🌟"

Нагадаємо, Андрій Данилко показав "маму" Вєрки Сердючки без гриму: "Українські легенди".

До слова, Вєрку Сердючку знайшли в Турині з пляшкою, примчав з Норвегії і клявся перед українцями: "Я ніколи-ніколи..."

Раніше ми писали, що Данилко дав побажання путіну, Серга забув Лободу і знайшов Скабєєву: як українські музиканти піднімають бойовий дух.