Відомий український співак, композитор і телеведучий Андрій Данилко поділився рідкісними кадрами, яких "мама" Вєрки Сердючки, актриса Інна Білоконь позує без гриму. Знімки артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Данилко, який виступає в образі знаменитої Вєрки Сердючки прогулявся по Києву зі своєю колегою по сцені Інною Білоконь, що грає роль мами його сценічного персонажа.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Так, після концерту на станції метро "Майдан Незалежності" в Києві, де вони виступили в рамках українського туру знаменитої грузинської співачки Ніно Катамадзе, яка приїхала в Україну з благодійними концертами, зірки не поспішали повертатися додому, а прогулялися столицею.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андрій Данилко та Інна Білоконь спочатку піднялися ескалатором на" Майдан Незалежності", а потім прогулялися по площі. При цьому знаменитості вийшли в люди без гриму і в звичайному одязі, але це не завадило зробити серію яскравих знімків на пам'ять про цей яскравий і теплий день.

"Українські творчі легенди", - захоплено прокоментували шанувальники.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, чи попередив його Володимир Зеленський про війну: "Не фільм, а пророцтво".

Також наш портал інформував, Христина Гірник і Вова Остапчук продовжують клопотати над сімейним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".