Всі ми знаємо такого цікавого білоруського та українського телеведучого, актора, сценариста і продюсера Дмитра Танковича.

45-річний чоловік відрізняється своїм хорошим гумором, так як починав він, як і багато інших гумористичні лідери, з КВН. Згодом, на білоруському телебаченні, він працює в якості ведучого різних гумористичних програм, а в Україні він "з'явився" в 2009 році, працюючи на СТБ.

Дмитро Танкович. Фото: скрін youtube
Дмитро Танкович. Фото: скрін youtube

Але зараз не про біографію, а про те, що Дмитро Танкович виставив в Stories. Публікація пов'язана з сьогоднішніми подіями, з повномасштабною війною проти рашизму і боротьбі спільного заходу проти Росії. Серед країн Європи, крім України, в увазі, на даному етапі, Литва, яка заборонила до транзиту через свою територію, в Калінінградську область, деякі підсанкційні товари.

Тоді ж Секретар Ради Безпеки РФ Микола Патрушев вирішив трохи поугрожать про якусь "реакцію", якусь серйозну і чутливу для жителів Литви відповідь. Влада Литви подібне не зачепило, тому обмеження були поширені і на автомобільний транзит. А в США, паралельно цьому, заявили про "залізні" зобов'язання НАТО перед Литвою. Свою відповідь підготував і Дмитро Танкович.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ілона Гвоздьова та Дмитро Танковіч, фото: "1+1"
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танковіч, фото: "1+1"

Чоловік просто напросто порівняв "яйця" кількох держав і Литви. Все через те, що зараз, якщо ти сміливий і нічого не боїшся, у тебе, як у чоловіка, нібито великі, а іноді і сталеві "яйця". На знімку маленьке куряче яйце приписали Німеччині, Франції, Італії та іншим країнам, які схиляють до миру з Росією. А ось у Литви - величезні.

Дмитро Танкович, скріншот: Instagram Stories
Дмитро Танкович, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Крутоголов, Сморигін, Глущенко - "Дизеля" похвалилися найдорожчими скарбами в житті: "Символічно склалося"

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Танкович показав страшний сон кожного окупанта, який ступив на українську землю: "Тепер очей не зімкнуть"

Знай.ua писав, "Труси!": Білорус Діма Танкович перейшов на українську мову і заявив, що він зневажає росіян