Зробивши одну з найбільших трансферних помилок за всю історію, «Челсі» дозволив суперзірці «ПСЖ» Кіліану Мбаппе вислизнути з їхніх рук через його захисні здібності.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

"Челсі" одного разу відмовився від можливості підписати Кіліана Мбаппе через побоювання з приводу його захисних здібностей.

23-річна суперзірка "ПСЖ" постала перед судом за "синіх" у 12-річному віці. Він провів тиждень на їх тренувальній базі в Кобхемі, але в кінці був запрошений тільки на друге випробування, замість того, щоб йому запропонували контракт.

Кіліан Мбаппе, Getty Images
Кіліан Мбаппе, Getty Images

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Це розлютило маму Мбаппе, яка поставила їм ультиматум через колишнього скаута Сержа Даніеля Бога. "Вона сказала мені: "Подивіться, мій хлопець не повернеться. Якщо він їм потрібен, вони повинні забрати його зараз, або через п'ять років вони повернуться, щоб купити його за 50 мільйонів євро".

Пані Мбаппе помилялася, тому що її син перейшов з Монако в ПСЖ за 150 мільйонів фунтів стерлінгів в 2017 році. Він грав за аматорський клуб AS Bondy на околиці Парижа під час суду над «Челсі».

Кіліан Мбаппе в юності постав перед судом за «Челсі»
Кіліан Мбаппе в юності постав перед судом за «Челсі»

І саме через його швидкість роботи без м'яча клуб "Стемфорд Брідж" втратив талант Мбаппе світового рівня. Бога пояснив: "Він був дуже вправний, але в Англії хочуть, щоб гравець відіграв і став працьовитим. У той час він не був працьовитим, але в обороні він ще не був. Коли він отримав м'яч, він був неймовірний, але без м'яча він мало працював. "Челсі" хотів побачити його знову, щоб побачити, як він може поліпшити це — я думаю, саме тому вони попросили його повернутися".

Таким чином, Мбаппе виїхав з Лондона тільки з футболкою «Челсі», яку йому подарували в кінці суду. І "Челсі" з тих пір залишився з "яйцем на обличчі".

Нагадавши, Неймар потрапив в аварійну ситуацію на своєму літаку.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кріштіану Роналду отримав дуже високе звання.