Суперзірка "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду продемонстрував свої танцювальні рухи в тому, що зараз стало вірусним відео TikTok, а португальський «туз» насолоджується відпочинком на Майорці під час літніх канікул.

Дану інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Кріштіану Роналду дебютував у танці в TikTok, і його останній відеопост викликав у фанатів істерику.

Гравець збірної Португалії був помічений зі своєю сім'єю, танцюючою джигу, на відео. Роналду і двоє його синів були залучені в роботу над піснею Desenrola Bate Joga de Ladin (за участю DJ Biel do Furduncinho), змусивши фанатів кататися в нападах сміху.

Кріштіану Роналду: скрін з відео
Кріштіану Роналду: скрін з відео

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Один сказав: "Неймар зробив сіууу. Тепер ми спостерігаємо це". Інший написав: "Ми всі знаємо, що цей кліп буде використаний, коли у Роналду буде жахливий матч", зі смайликами.

Зірка "Манчестер Юнайтед" відпочиває на Майорці далеко від дощової погоди Чешира. Але це було не так весело, оскільки Bugatti нападника врізався в будинок, поки він був там.

Повідомляється, що колишнього гравця "Ювентуса" не було в машині, яка, як стверджується, отримала деякі пошкодження. Гравець заплатив за доставку двох суперкарів на острів для сімейного відпочинку.

Але його Bugatti Veyron вартістю 1,7 мільйона фунтів стерлінгів потужністю 900 кінських сил, як повідомляється, врізався в будинок в житловому комплексі на східному узбережжі в Са Кома. Напередодні Роналду святкував 12-річчя сина. П'ятиразовий володар "Золотого м'яча" перебуває там зі своєю дівчиною Джорджиною Родрігес і п'ятьма дітьми з 14 червня.

Нагадавши, Кріштіану Роналду заявив, що може покинути Манчестер Юнайтед.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кріштіану Роналду потрапив у неймовірний скандал.