У соціальній мережі розмістили дуже дивовижну публікацію, яка стосується світового улюбленця Кріштіану Роналду. Стало відомо, що він серйозно вляпався, коли вдарив по руці хлопчика-аутиста під час футбольного матчу.

Відповідну новину продемонстрували в Telegram-каналі "тільки нікому..."

"Кріштіану Роналду вибив телефон з рук дитини-аутиста. Сталося це 9 квітня після матчу Манчестер Юнайтед–Евертон. Крі-Крі був не в настрої, залишаючи поле з травмою. Його розлютило, що хлопчик опустив телефон, знімаючи пошкоджену ногу зірки. Роналду вдарив його по руці, залишив синяк і розбив телефон. Мати хлопчини мовчати не стала. Вона розповіла, що вперше привела сина з аутизмом і диспраксією на футбольний матч. Він мріяв побачити Кріштіану, але більше кумира для нього не існує", - підписаний пост в соціальній мережі.

Крім цього, з'явилися відомості про те, що Кріштіану Роналду відреагував і не став мовчати. Він приніс свої вибачення і виправдався емоціями, які не завжди може утримати.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Коли історія завірусилася, Роналду написав пост з вибаченнями, мовляв, справлятися з емоціями виходить не завжди. Він запросив хлопчика з матір'ю на наступний матч. Однак сім'я наполягає на розслідуванні. Пишуть, що Кріштіану може загрожувати серйозне дисциплінарне стягнення за напад на шанувальника. Або, що страшніше, загальне "скасування"", - повідомили в соціальній мережі.

Нагадавши, у мережі повідомили, що син Кріштіану Роналду підписав контракт з Манчестер Юнайтед.