Знаменита американська актриса, зірка Голлівуду і посол ООН у справах біженців Анджеліна Джолі повечеряла з українцями і поділилася яскравими кадрами із зустрічі. Фото вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Анджеліна Джолі нещодавно відвідала Україну і її приїзд створив чимало галасу. Зірка поспілкувалася з біженцями, перекусила в невеликому кафе і встигла почути звуки сирен під час повітряної тривоги. Після цієї поїздки актрисі запала в душу українська нація і вона продовжує робити приємні сюрпризи.

Анджеліна Джолі, instagram.com/angelinajolie
Анджеліна Джолі, instagram.com/angelinajolie

Так, цього разу знаменитість влаштувала вечерю з українцями. Джолі зазначила, що їй дуже приємно бути в компанії таких сміливих людей і чути їхні історії.

"Я вдячна за те, що в такі труднощі ці сміливі люди поділилися зі мною своїм часом та історіями. Сім'я, друзі і їжа об'єднують людей, і мені було честю приєднатися до нових друзів, щоб їсти, ділитися і вчитися", - заявила Анджеліна Джолі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що вечеря була організована у Всесвітній день біженців і на ньому були присутні також громадяни Афганістану, Малі, Єгипту, Нігерії та інших країн.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, по стопах Анджеліни Джолі: зірка фільмів "Ніч в музеї" і "Зразковий самець" Бен Стіллер приїхав в Україну.

Також наш портал інформував, Юлік, який не помітив Анджеліну Джолі, зазнав стресу через Наталію Мосейчук: "Я думала він заплаче".

Крім того, наш портал писав, після Анджеліни Джолі і Біллі Айліш не стрималася: співачка Аліша Кіз взяла під опіку українських дітей.