Українська акторка та режисерка Оксана Байрак, яку нещодавно розкритикували за любов до росії та президента-диктатора владіміра путіна, вирішила осоромитися ще більше.

Оксана Байрак виклала у соцмережі Інстаграм новий пост, в якому поскаржилася, що їй нав'язують якогось іншого батька, ніж вона б хотіла. І на манір популярної зараз пісні про Степана Бандеру, про яку й іде мова у публікації, акторка заявила, що "Батько мій Байрак".

Виявляється, Оксану Байрак через її проросійську позицію пробували напоумити не лише близькі їй люди. Однак, як бачимо, особливого результату немає, адже Оксана Байрак залишилася при своїй думці.

Оксана Байрак, instagram.com/ksanabayrak
Оксана Байрак, instagram.com/ksanabayrak

Оксана Байрак вважає, що просто має свою відмінну від інших позицію і не зобов'язана подобатися іншим. І жодного слова про війну! Зате не забула поскаржитися на пісню "Батько наш Бандера".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Вчора - близькі. Сьогодні - не близькі. Це їх вибір. Я нікому себе не нав'язую. Я не можу подобатися всім. Та й не має наміру. Я цього робити не вмію. Моя порядність, принциповість честі і гідності не засвоювана 🤣для їх продажних дуШонок. 👎АдьЕ 🤗 🤗 🤗Ps. І - головне! Мені набридло чути з кожного кута, кого треба вважати нашим батьком. Якщо ви знехтували любов до своїх найдорожчих, це ваш вибір. Я ж пишаюся, що Батько мій - БАЙРАК!❤️❤️❤️", - написала вона. Оксана Байрак

Нагадаємо, Оксані Байрак пригадали загравання з окупантами та любов до путіна: "Силіконова рука"

Також ми писали, Оксана Байрак після чергової підтяжки перетворилася на клон Пугачової: "Хороші новини про тапки"

Нагадаємо, Оксана Байрак обурилася українською мовою в її фільмі: "Це жах"