Українську актрису, режисера, сценариста, продюсера і телеведучу Оксану Байрак жорстко розкритикували шанувальники за її підтримку шанувальниці Путіна Сніжани Єгорової. Свою думку щодо її позиції вони висловили на одній з фан-сторінок Байрак у соцмережі instagram.

На одній з фан-сторінок опублікували фото Оксани Байрак, яка сидить у світшоті з накинутим капюшоном в якомусь закладі. Публікація відразу викликала невдоволення користувачів мережі. Багато хто не оцінив її зовнішній вигляд, зазначивши, що зірка явно перегнула з пластикою. Інші згадали її позицію. Раніше Байрак підтримала прихильницю Путіна Сніжану Єгорову, яка виступала за війну з Україною.

Оксана Байрак, фото: Instagram
Оксана Байрак, фото: Instagram

Сама ж Оксана Байрак за більш ніж два місяці повномасштабної війни Росії проти України жодного разу не висловилася проти того, що відбувається.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Боже яке воно страшне", "Силіконова сука, підтримуєш Єгорову і путіна, війну!!!", "Жах", - написали розлючені шанувальники в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва порадила чудотворні вітаміни, які дають сили бійцям - українці оцінили: "Пропив курс і горя не знаю".

Також наш портал інформував, Світлана Тарабарова зреклася рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко: "Їм Бог буде суддею".

Крім того, наш портал писав, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки: "Не ходіть в поле до нас гуляти".