Зірка відверто розповіла з чим їй прийшлось стикнутися через війну

Подробицями свого нового життя вона поділилася у програмі "Зірковий шлях".

Даша Трегубова. Фото: скриншот Instagram
Даша Трегубова. Фото: скриншот Instagram

Відома українська телеведуча та акторка Даша Трегубова, рятуючись від війни була змушена покинути Україну. Разом з донькою вона вирушила до Польщі. Своїми відчуттями вона поділилася у програмі.

Даша зізналася, що перший місяць за кордоном був для неї дивним. Вона, як і більшість з тих, хто поїхав на чужину, не знала що робити. Від того у неї почалася апатія.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Проте їй вдалося зібратися й вона почала вчити польську мову. Також вона додала, що їй треба підтримувати свою доньку, ставити перед собою якійсь нові цілі. Проте вона зауважила, що можливо для людей, які знаходяться у безпеці найкращий шлях - це спробувати вийти із ситуації у кращому стані, аніж вони у неї входили.

"Перший місяць за кордоном був дивним. Я не знала, що робити, і починала впадати в апатію. Зараз вивчаю польську. Нехай я тут буду лише декілька місяців, але знатиму нову мову... Можливо, для людей, які в безпеці, найкращий шлях — спробувати вийти із ситуації у кращому стані, аніж вони у неї входили", — сказала акторка.

Нагадаємо, Даша Трегубова підтримала українців, які живуть в окупації, і нагадала, що перемога не за горами: "Будемо боротися за кожне місто".

Раніше ми писали, що Даша Трегубова підтримала українців, які живуть в окупації, і нагадала, що перемога не за горами: "Будемо боротися за кожне місто".

До слова, Даша Трегубова закликала на допомогу психологів, які підказали, як побороти почуття провини під час війни.