Українська співачка і акторкаОля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим чином зірки в соцмережі стежить 2,7 мільйона чоловік.

Оля Полякова розмістила парочку архівних фотографій своїх двох доньок Аліси і Маші з їх батьком Вадимом. У кадрі сімейство виглядає дуже щасливо і радісно, а на тлі відкривається вид на райський океан.

Скріншот з Instagram, Оля Полякова
Скріншот з Instagram, Оля Полякова

У підписі до публікації співачка зізналася, що її діти не бачили батька більше 100 днів, але навіть незважаючи на розлуку, вони люблять його і дуже чекають возз'єднання. Артистка зазначила, як їм пощастило з батьком і назвала його найкращим.

Також вона зважилася на одкровення. Свого рідного тата Полякова не знала, а вітчим з'явився, коли вона була вже досить дорослою, тому їй не вистачило тієї батьківської теплоти.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Тато - для мене істота метафізична, я знаю що він повинен бути люблячим і надійним, ніжним і сильним, і зажди бути готовим на все заради своїх дітей…, мені так не пощастило,я свого батька рідного майже не знала, а той чоловік що був здатен дати мені любов, з‘явився в маминому житті запізно, я виросла… моїм дітям пощастило", - написала Полякова.

Нагадаємо, у Олі Полякової немає грошей на старшу доньку Машу - не відкладала, а тепер взяти ніде: "Будемо вступати в Бостон"

Раніше ми писали про те, що донька Полякової Маша видала сімейну таємницю - Оля її виховувала жорстко: "Б'є вічно по клавішах носом"

Як повідомляв Знай.uа, донька Олі Полякової Маша погарцювала на шиї у хлопця: "Привітали вже 15"