Популярний український телеведучий, інтерв'юер і багатодітний батько Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Його дружина Юлія Бойко теж має багато шанувальників у соцмережі і частенько розміщує цікаві пости. Цього разу дівчина розповіла, як їм з чоловіком довелося ховати український прапор, що висить на їхньому будинку, тому що до них підходили російські окупанти.

Скріншот з Instagram, дружина Анатоліча
Скріншот з Instagram, дружина Анатоліча

Сусіди просили прибрати символіку і це дуже обурило родину Анатоліча. Їм пояснювали, що за подібне їх можуть вбити, а Юла щиро цього не розуміла, адже вона просто любить свою країну.

"Ми його прибрали через кілька годин умовлянь, так як я злякалася за життя своїх дітей. Це було жахливе почуття. Я могла б зараз бути мертва, але мені пощастило", - сказала Юла.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Більш того, дівчина розповіла, що на тілі її чоловіка багато патріотичних татуювань, і за її словами, цей факт зовсім не є приводом для вбивства.

Раніше ми писали про те, що дружина Анатоліча має намір повернути собі те, чим хотіли заволодіти окупанти: "Мені знадобилося три місяці"

Як повідомляв Знай.uа, "Дуже зворушливо": ведучий програми "Ранок з Україною" Анатолій Анатоліч показав як спілкується з маленьким сином під час війни

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч показав заради чого варто жити і закликав українців до згуртованої боротьби: "Не будемо ср*тися"