Росіянка спробувала донести до українців, що ведені санкції нітрохи її не колишать і демонстративно з'їла ложку солі на камеру, а після запила колою.

Відеоролик швидко розійшовся по просторах інтернету, а його головна героїня стала справжньою "зіркою". Росіянка додумалася з'їсти жменю солі і запити її колою, навіть не задумуючи про шкоду здоров'ю. Їй хотілося довести, що санкції ніяк не вплинули на життя в росії і дефіциту продуктів вони ніяк не відчули.

Росіянка з'їла ложку солі, скріншот з відео
Росіянка з'їла ложку солі, скріншот з відео

Примітно, що після того, як жінка відміряла ложку солі, вона несподівано обрізала кадр. Так що ймовірність того, що вона з'їла саме сіль дуже мала. Більш того, вона перелила в банку колу, виробник якої припинила свою діяльність в росії, під приводом того, що користувачі мережі скаржилися на рекламу бренду.

Олексій Дурнєв розмістив відео у своєму Telegram-каналі "Боже, яке кончене!" і висміяв дії росіянки.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Вам же і ложку гівна не проблема тяпнути, ми знаємо 🥄💩", - написав гуморист.

Ця ж жінка раніше з'їла і ложку цукру, запивши колою. Але, судячи з усього, цього їй виявилося мало і вона дісталася до солі.

Раніше ми писали про те, що россіяни зубожіють через путіна ще сильніше: чому заборона Instagram була помилкою

Як повідомляв Знай.uа, імперіалізм путіна зробив з росії ізгоїв - на паузі через санкції найпрогресивніші проекти

Також портал Знай.uа писав, що російські мільйонери налякані війною в Україні - 15 тисяч громадян вже зібрали "тривожну валізку"