Відома іспанська акторка, модель і зірка серіалу "Паперовий будинок" Урсула Корберо, яка зіграла Сілене Олівейра "Токіо", влаштувала нову яскраву фотосесію, продовжуючи підігрівати до себе інтерес.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за нею спостерігають понад 24 мільйони читачів, Урсула Корберо виклала результати нової фотосесії. "Hola y adiós (привіт і бувай) Madriz ❤️‍🔥", - підписала вона кадри.

Не менш яскравим виявилося попереднє відео акторки, де вона у бікіні з квітковим принтом відкрила пляжний сезон на Ібіці. Під дописом "Ібіца, її речі та її красиві люди 🍉" Урсула Корберо виклала в мережу кілька моментів своєї відпустки на острові.

Урсула Корберо, instagram.com/ursulolita
Урсула Корберо, instagram.com/ursulolita

Акторка подорожувала туди з друзями, серед яких художниця і дизайнер Міранда Макарофф. Після прощання з "La casa de papel" у вересні 2021 року, зірка перебувала на Балеарських островах, щоб відпочити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Пізніше відбулася прем'єра голлівудського блокбастера, в якому вона зіграла лиходійку на ім'я "Ла Баронеса", і приступила до фільмування Lift - ще одного проєкту з Netflix. То ж кілька місяців, повних роботи та поїздок, Урсула Корберо вирішила компенсувати такими відпочинками, як цей.

Урсула Корберо, instagram.com/ursulolita
Урсула Корберо, instagram.com/ursulolita

Урсула Корберо, instagram.com/ursulolita
Урсула Корберо, instagram.com/ursulolita

Нагадаємо, зірка "Паперового будинку" Урсула Корберо вивалила все зі своєї сумочки: "Токіо" б за таке застрелила

Також ми писали, зірка "Паперового будинку" Урсула Корберо вивалила все зі своєї сумочки: "Токіо" б за таке застрелила

Нагадаємо, Урсула Корберо з "Паперового будинку" "поселила" білявку в своєму ліжку: Токіо б не схвалила