Урсула Корберо показала свого домашнього вихованця. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Всесвітньо відома іспанська актриса і модель Урсула Корберо не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 22 мільйонів чоловік. Прославилася іспанка виконанням ролі Токіо в телесеріалі «паперовий будинок».

У дівчини є собака породи Ши-тцу на прізвисько Лоліта. Дівчина її шалено любить і іноді ділиться спільними фотографіями і відео з нею.

11 жовтня вона опублікувала серію фото і відео, на яких показала свою домашню улюбленицю. Дівчина опублікувала безліч моментів спільного відпочинку з нею.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Любовний пост для Лоліти. Мій Евок 💘
, - пожартувала Урсула Корберо.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина з них відзначили, наскільки домашня улюблениця актриси мила.

Міло"; " з Різдвом, яке гарне місце!!?"; "Зі святом тебе, моя ... 🌞 🌞 🌞
, - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що звезда "паперового дому" Урсула Корберо вивалила все з сумочки: "Токіо" б за таке застрелила

Нагадавши, шо приховує Урсула Корберо з "паперового дому": актриса в 13, фемінізм і боротьба з онкологією

Як повідомляв Знай.uа, в "Грі в кальмара" показали реальний телефон жителя Кореї: дзвонять побалуватися, а Netflix запропонував 100 мільйонів.