Українська акторка фільмів для дорослих Адель Асанті (справжнє ім'я - Анастасія) після участі в шоу "Холостяк" з головним героєм Михайлом Заливако набула великої популярності в соцмережі Instagram. Дівчина регулярно радує шанувальників свіжими постами і подробицями свого життя, за яким стежить вже більше 50 тисяч чоловік.

Адель Асанті написала пост в підтримку ЛГБТ-спільноти та її представників. Дівчина заявила, що їй набридло чути образливі висловлювання на адресу людей, які мають подібні особливості. Також вона згадала слова Олексія Арестовича, який наробив чимало галасу, назвавши їх хворими людьми.

Скріншот з Instagram, Адель Асанті
Скріншот з Instagram, Адель Асанті

"Одні вважають їх хворими, так як це сказав Арестович. Інші говорять, що це збочення і тимчасові забавки.Мені не приємно та набридло, що до ЛГБТ спільноти дуже негативно відносяться", - написала Адель Асанті.

Акторка підкреслила, що ЛГБТ-представники хочуть свободи і вони її заслуговують, як і інші люди. Вони не нав'язують своїх поглядів суспільству і толерантно ставляться до тих, хто має традиційну орієнтацію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також вона згадала про те, що багато чоловіків намагаються втекти з країни, подалі від бойових дій, в той час, як ЛГБТ-представники відважно вооють з окупантами на фронті.

Раніше ми писали про те, що Лола Тейлор запропонувала Зеленському здатися в обмін на інтим, але "колега" Адель Асанті її швидко приструнила: "путіну на обличчя"

Як повідомляв Знай.uа, Адель Асанті заговорила про інтим під час війни і закликала українців не соромитися своїх бажань: "Не ігноруйте потреби"

Також портал Знай.uа писав, що українці дізналися, як помре путін в "контакті" із зіркою фільмів для дорослих: "Від запаху риби..."