Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту "Аферисти в сітях" часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео в Instagram, де за її життям стежать близько 300 тисяч чоловік.

Перед цим вона показувала, скільки у неї накопичилося монет - 10 копійок, гривня, дві і навіть більше. У такі моменти жінка відчуває себе олігархом.

Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Youtube
Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Youtube

Зараз вона поділилася знімком, будучи біля будинку і розмовляючи, ймовірно, з тією самою Анею з підпису до публікації.

"Аня закінчила садити свої Сади Перемоги. Успішно і розмашисто. Запрошує на шашлик. Я: ну який шашлик для вегана? Аня: ну, як варіант, шашлик з черешні!",- пише Олена-Крістіна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Під кінець вона дописала, що була в ступорі після цієї пропозиції... але не вона одна-виявилося, що пошукова система Google теж не знає, чи існує взагалі в народі шашлик з черешні. Після такого важко взагалі прийти в себе і згадати що-небудь з веганського, щоб не відмовлятися від пропозиції. Але фанати ведучої відразу ж знайшли вихід.

Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Youtube
Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Youtube

"Овочі гриль", "А як шашлик з риби?", "Гарбуз дуже смачно", "Шашлик з овочів, як варіант", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь розповіла своїх мріях, після новини про Тайру: "Чекаю офігенний ранок"

Як повідомляв "Знай.ua", колега Олени-Крістіни Лебідь Наталія Єжова попередила українських мам: "Вам вирішувати..."

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь закликала не вестися на "віддам даром" під час війни - залишитеся без грошей