Коли кумири молоді Потап і Настя Каменських оголосили про розпад свого колективу, то їх шанувальники всіма силами сподівалися на групу Время и Стекло, а також на Мішель Андраде.

Болівійсько-українська красуня так і манила своєю грацією, витонченістю і якоюсь дитячою безпосередністю.

Багато хто навіть пророкував їй успіх і самої Насті Каменських. Але зараз з'ясувалося, що підопічна Потапа Мішель Андраде, яка до війни запалилася по новому, будучи ведучою тревел шоу "Орел і Решка", вже покинула лейбл MOЗGI .

Мішель Андраде
Мішель Андраде

Мішель Андраде дала інтерв'ю Славі Дьоміну, де розповіла, що більше не співпрацює з Потапом, більше того, до співачки долучився ще один відомий співак з лейблу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Дьомін зазначив, що у виконавиці закінчилася співпраця з MOЗGI entertainment.

"Так, все вірно... Ми... Я вже не є продюсерським продуктом MOЗGI... Ми не працюємо... Ми продовжуємо підтримувати один одного, але в зовсім інших умовах",- ділиться ведуча "Орел і Решка".

Слава Дьомін скористалася можливістю і запитав, хто ще з артистів лейблу пішов від Потапа та Ірини Горової.

"Я знаю Позитив вже теж не є",- відповіла Мішель Андраде.

Зазначимо, що на офіційному сайті лейблу поки ще присутні і Андраде і Олексій Завгородній. Очевидно, що про припинення співпраці буде оголошено пізніше.

Скріншот сайту MOЗGI Entertainment
Скріншот сайту MOЗGI Entertainment

@slavademin_official

Мішель Андраде перестала працювати з MOЗGI як артист/продюсер🎤🎵#славаплюс

♬ оригинальный звук - Слава Демин

Нагадаємо, що Мішель Андраде вимушено "втекла" з України через війну, поки мільйони людей залишаються вдома.

Раніше ми повідомляли, що підопічна Потапа Мішель Андраде оголила ніжки і приховала груди у купальнику, відпочиваючи на яхті.