Ведуча популярної програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, яка є нареченою колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка, попередила про небезпечну аферу, якою шахраї не нехтують навіть під час війни.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Олена-Крістіна-Лебідь опублікувала відео, в якомудетально пояснила суть афери, щоб українці більше не велися на подібне і давали заробляти на них безсовісним шахраям.

Як пише телеведуча, людям, котрі шукають роботу, пропонують наступне - передрукувати текст з фото. І багато українців, аби трохи заробити, з радістю погоджуються на це.

Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed
Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed

Однак, у результаті люди залишаються обманутими. Адже заробляють не вони, а на них! Спершу аферисти втираються у довіру, а потім вимагають, наприклад, 200-300 грн завдатку. Тому Олена Крістіна Лебідь радить мати на увазі таку шахрайську схему і бути дуже обережним.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Підробіток вдома: передрук тексту з фото (типу, фото книжкових сторінок)!‼️ Здавалося б, відмінний варіант заробити! Проте‼️‼️‼️ Заробити хочуть на вас!!! Афера, на яку Ви, подивившись відео, вже не поведетеся ✊ ✊ ✊ Люблю!❤️ Цьом 😘 💙 💛", - йдеться у повідомленні телеведучої. Олена-Крістіна Лебідь

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебедь розповіла свої мрії, після новини про Тайру: "Чекаю на офігенний ранок"

Також ми писали, Олена-Крістіна Лебідь закликала не вестися на "віддам задарма" під час війни - залишитеся без грошей

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь розбагатіла під час війни - такий "скарб" є у кожного українця: "Коли відчуваєш себе олігархом"