Молода українська співачка Христина Соловій розповіла, що відбулося з нею за час війни, а також про те єдине, що залишилося незмінним.

Заради допомоги Україні та ЗСУ Христина Соловій Кинула усі свої сили. За цей час вона дала десять концертів під прапорами України, подолала тисячі кілометрів, "десятки тисяч людей, десятки гострих інтерв’ю із закликом #armUkraine, сотні обіймів зі сльозами, слів вдячності, підтримки і віри в перемогу". Про це вона пише у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм.

"Це благодійне турне починалося з метою подякувати європейцям за їхню допомогу і підтримати українців, які тимчасово за кордоном. Поступово з'являлися нові запрошення і географія і сенс цього турне розширювались. Окрім зібраних коштів на ЗСУ, гуманітарну і медичну допомогу для України - я отримала неоціненні досвіди й розуміння стану речей, незмінною залишилася ціль. В нас одна ціль - перемогти!", - ділиться співачка. Христина Соловій

Христина Соловій, instagram.com/soloviyka
Христина Соловій, instagram.com/soloviyka

Співачка зізнається, що попри величезну підтримку усього світу, були й розчарування і розпач від байдужості деяких європейців, від їх намагань сховати очі при слові Україна.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Христина Соловій розповіла історію про одного австрійця у Зальцбургу, який після 10 кухлів пива за українців, зізнався, що якби в Австрії почалася війна - "Я б зй*бував першим". На противагу йому, переконана артистка, українці готові стояти до кінця за свою землю і увесь світ це бачить.

"У цьому світі завжди будуть люди, які не захочуть боронити свою землю, бо вона того не варта, не захочуть волонтерити для своїх земляків, бо вони їм чужі. Але тільки не ми, бо ми - УКРАЇНЦІ. Я горда і щаслива з того, що народилася українкою. Наші люди - найкращі в світі. Бо ми готові боронити Україну до останнього подиху, до останньої краплі крові, навіть якщо весь світ буде дивитись на нас, склавши руки.", - написала артистка. Христина Соловій

Христина Соловій, instagram.com/soloviyka
Христина Соловій, instagram.com/soloviyka

Христина Соловій, instagram.com/soloviyka
Христина Соловій, instagram.com/soloviyka

Нагадаємо, Христина Соловій ніжно звернулася до українських воїнів у День морської піхоти: "Ми з вами переможемо!"

Також ми писали, Христина Соловій поїхала в Європу співати на благодійних концертах та вирішила не втрачати час: "Шукаю..."

Нагадаємо, улюблениця Вакарчука Христина Соловій зраділа відходу Володимира Жириновського в інший світ: "Здох плюгавий"