Відома українська співачка Христина Соловій поділилася кумедним мемом, головним героєм якого став одіозний російський політик Володимир Жириновський, який помер напередодні. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно стало відомо про смерть відомого скандального російського політика Володимира Жириновського, який підтримував агресію проти України і не раз відзначився божевільними висловлюваннями. Ця подія порадувала українців, які зараз страждають через російську агресію. Цікаво, що до цього вже повідомлялося про його смерть, проте незабаром це спростували, заявивши, що він у важкому стані.

Христина Соловій. Фото: Instagram
Христина Соловій. Фото: Instagram
Христина Соловій. Фото: Instagram

У мережі з'явилося багато мемів і один з таких показала Христина Соловій. Так, на опублікованому фото зображений Жириновський, який лежить на надувному матраці в одних плавках. Радісний натовп людей нібито несе скандального політика в крематорій.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Здох плюгавий рашист. Остаточно. Веселимося!",- підписала фото

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Яніна з "Моя улюблена Страшко" змусила українців переглянути життя до війни: "Які ж ми були щасливі!".

Також наш портал інформував, що, у загоні Дорофєєвої і Дантеса поповнення, Моргенштерн заявив про розставання з діла через 7 місяців після весілля: "Вагітність?".

Крім того, наш портал повідомляв, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.