Від початку повномасштабної війни рф проти України українські співачки ведуть свій фронт - музичний, вони мандрують містами Європи, співають українські пісні, спілкуються з іноземцями наживо розповідаючи про жахіття війни.

До культурної дипломатії долучилася ще одна співачка Христина Соловій, щоб причаровувати своїм неперевершеним голосом людей за кордоном. Пісня то велика сила, і у Христина точно виходитиме підкорювати не одне серце. У своєму Instgaram співачка звернулася до тих людей у Європі, хто імовірно організовує подіє, вечори або мітинги.

Христина Соловій. Фото: Instagram
Христина Соловій. Фото: Instagram

"Шукаю організаторів концертів у Європі. Завдяки ініціаторам THANK YOU Music Tour та Міністерство культури та інформаційної політики України маю можливість займатись культурною дипломатією в Європі. Ось список вже затверджених дат та міст для виступів", - зазначила співачка.

Сторіс Христини Соловій. Фото: Instagram
Сторіс Христини Соловій. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також вона написала, що зі своєю командою отримали час до 15 червня та шукає можливості, щоб виступити і інших містах.

"Якщо ви організовуєте концерти, фестивалі, благодійні вечори, мітинги, або знайомі з організаторами, - ми готові з музикантами виступити на вашій події", - зазначила Христина.

Сторіс Христини Соловій. Фото: Instagram
Сторіс Христини Соловій. Фото: Instagram

У сторіс співачки з'явилося невеличке відео - хода з українськими прапорами в Турині.

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва, як розлучилася з Кімом, не встежила за грудьми, поки за нею "полювали".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталя Могилевська у госпіталі до сліз розчулила українських захисників.

Також "Знай.ua" писав, що Анна Саліванчук показала свого майбутнього захисника, справжній патріот.