Григорій Решетник - відомий український телеведучий, головна особа романтичних шоу "Холостяк" і "Холостячка", чоловік прекрасної Христини і батько трьох чудових малюків.

Вони виховують трьох синів-Івана, Дмитра та Олександра. Третьому малюкові навіть двох років немає, а він вже встиг відчути, що таке війна.

Григорий Решетник, фото: Instagram
Григорий Решетник, фото: Instagram

"Тепер офіційно😃 мріємо, щоб в Україні всі сім'ї були багатодітні👶", - пише Григорій Решетник у публікації.

Справа в тому, що, як ми розуміємо, їм тільки зараз вдалося отримати посвідчення батьків багатодітної сім'ї, яке надає деякі види пільг. А для дітей - безкоштовний проїзд в громадському транспорті і так далі. Цей знімок опублікував не тільки ведучий, але і його дружина за допомогою спільного поста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

"Боже, побачила червону обкладинку і злякалася", "Тепер пільги маєте", "Щоб гроші були, тоді можна хоч і 10 дітей", "Ну навіщо ж так відразу все😀 не всі цього хочуть", "Щиро вітаю прекрасну сім'ю! Здоров'я вам і завжди мирного неба", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Єгор Крутов, Тарас Тополя, Олександр Педан та Гриша Решетник не змогли стримати сліз: "Залишилися за кадром"

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник розкрив секрет, який зберігав з батьком більше 30 років: "В хід йде чоловіча імпровізація"

Знай.ua писав, Григорій Решетник два тижні сидів удома через війну, Рибак і Тригубенко все зрозуміли: "Ти нуль там"