Відома українська виконавиця Аліна Гросу, щоб не впасти духом через складний період, який зараз проходять українці, і хоч трішки підняти собі настрій вирішила додати яскравих кольорів у своє життя.

Простий трюк, але дуже ефективний. Це доводить Аліна Гросу у новому відео, опублікованому на її особистій сторінці в соцмережі Інстаграм.

До своєї пишної зачіски, яка вражає красивими кучерями, Аліна Гросу додала різноколірний одяг. Таке просте рішення, а як багато може означати для декого. Як то кажуть, щастя у дрібницях.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu

"Яскраві фарби, щоб хоч трішки настрій підійняти 🙄 як ви?", - написала співачка в описі до свого нового відео Аліна Гросу

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Добре i не дуже!!! Страшно 😭😭🇺🇦✊😓😓😱😱❤️❤️А ти красива 🔥🔥", "У мене все добре, а ти як? ❤️", "Дуже гарна 😍", "Очі дивовижні", - відреагували у коментарях підписники співачки.

Коментарі, instagram.com/alina_grosu
Коментарі, instagram.com/alina_grosu

Коментарі, instagram.com/alina_grosu
Коментарі, instagram.com/alina_grosu

Днями співачка відвідала діток, більшість з яких залишилися без батьків. Попри це і всю несправедливість та жорстокість світу, малята посміхаються. А це дає надію, що нам є заради кого жити і боротися. Аліна Гросу мріє, що майбутнє у цих дітей та усіх нас буде світлим, та спершу треба докласти зусиль, щоб вигнати російську нечисть з нашої землі.

"Відвідали Місто Добра.. У багатьох із цих дітей немає батьків, серце розривається, навіть від одної цієї думки. Але вони сильні! Вони посміхаються! Вони не загубили віру в людей і в майбутнє..вони йдуть на контакт і вірять в краще 🙌🏽✨ я хочу, щоб в них була щаслива доля🙏🏻 І роблю все від мене залежне, щоб покращити їх життя❤️ дякую, Місто Добра, що ви є у цих діток. Вони наше майбутнє🙏🏻", - написала вона. Аліна Гросу

Нагадаємо, Аліна Гросу могла зараз бути у Маріуполі, але життя обернулося так, як не чекали: "Дуже боляче"

Також ми писали, Аліна Гросу у свій день народження розповіла, як війна зруйнувала традицію свята: "Було добре - а буде ще краще"

Нагадаємо, Аліна Гросу розповіла про несподіване поповнення і показала малюка: "Народила"