Відома українська виконавиця Аліна Гросу розповіла про несподіване поповнення. Радісною подією зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

З початком російського вторгнення Аліна Гросу досить рідко радує шанувальників новим контентом в соцмережі. Зірка з самого початку війни занурилася з головою у волонтерство і допомагала українцям, які постраждали від російської агресії. Вона працювала на кухні, де готувала їжу для переселенців. Ймовірно, через це у неї і не вистачає часу на спілкування в мережі.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Так, Аліна Гросу перервала мовчання і відразу ж поділилася з шанувальниками радісною подією - невеликим і несподіваним поповненням. Співачка показала морську свинку, яка народила малюка і захопила зворушливими кадрами. До слова, чий це домашній улюбленець і кого порадували поповненням, зірка не розповіла.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Боже мій. Тут морська свинка народила", - підписала ролик Аліна Гросу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо".

Також наш портал повідомляв, Ілона Гвоздьова закликала українців продовжувати боротися заради дітей, загиблих через війну з Росією: "Біль у серці кожної жінки"

Крім того, наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."