Український стендап-комік Олександр Сас вирішив зловити хайп і на виступі висміяв жінок у лавах ЗСУ. Ось тільки жарт не оцінили українці і "гумористу" довелося дуже сильно вибачатися і навіть розпрощатися з кар'єрою. Про свій відхід він сам заявив на сторінці в instagram.

Поки українські захисники і захисниці віддають свої життя за мир в Україні, деякі "гумористи" дозволяють собі видаватися образливі жарти на їхню адресу. Так, стендап-комік Олександр Сас на одному з виступів відзначився сексистськими жартами про жінок в ЗСУ, назвавши їх "горловими військами".

Олександр Сас. Фото: скрін youtube
Олександр Сас. Фото: скрін youtube

Зловити хвилю "хайпа" так і не вийшло, оскільки українці зовсім не оцінили"гумору". Незабаром горе-комік записав звернення, в якому вибачився за свої слова і пояснив, що просто втомився і невдало пожартував. Також він зазначив, що вирішив завершити виступати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я вигорів на цій темі комедії і ця криза досягла апогею, тому це остання крапля, щоб завершити виступати. Ще раз вибачте", - сказав комік.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, поліцейський з "одного разу під Полтавою" Олександр Теренчук влаштував репетицію похорону Путіна: "Земля лакшері пухом".

Також наш портал повідомляв, Alyona Alyona і Jerry Heil задумалися про материнство, притиснувши до себе дітей: "Наскільки багато різних".

Крім того, наш портал повідомляв, дружина Анатоліча розповіла, як ледь не стала мішенню для окупантів через український прапор: "Могла б зараз бути мертва".