Відома українська співачка Оля Цибульська розповіла, як навчила сина поганого, щоб підняти собі і йому настрій. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська частенько радує шанувальників новими фото і відео, на яких показує, як проходить її день і чим вона займається. Нерідко зірка показує, як проводить час з сином Нестором.

Оля Цибульська, скріншот
Оля Цибульська, скріншот

Так, цього разу знаменитість розповіла, як навчила сина поганого. Це довелося їй зробити, оскільки у нього і неї був поганий настрій, що потрібно було терміново виправити.

Як виявилося, обійшлося без криміналу. Оля Цибульська просто допомогла синові прогуляти школу, щоб разом з ним трохи розвіятися і поїсти морозиво.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Ми прогулюємо школу. Нестор два уроки сидів малював, видно було, що настрій, як у мами. Я терміново придумала справи, які нам треба зробити десь і ми поїхали їсти морозиво і перемикатися. Навчила сина поганому", - поділилася зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська стала спекотною вчителькою для Козловського, згадуючи одружених чоловіків: "Шанс зламати життя".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал повідомляв, Наталя Могилевська змусила фанатів нервувати: співачку ледь не збив потяг у тунелі метро.