Українська актриса, зірка романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, як втратила рідний дім і заявила, що зараз це повторюється. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в instagram.

Ксенія Мішина розповіла, що пам'ятає події 2014 року і як втратила рідний дім у Криму, який окупувала Росія.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

"Одного разу я особисто зіткнулася з жахливою, несправедливою, брехливою історією і сьогодні, коли ця історія повторюється, я не хочу мовчати. Я дуже добре пам'ятаю 2014 рік, тоді я була в декретній відпустці і більшу частину свого часу я проводила в Криму, виїжджаючи до Києва на сесії. Тоді вже моїм основним будинком був Київ і я добре знала, що там відбувається", - розповіла актриса.

Актриса заявила, що окупанти позбавили її будинку шляхом тотальної дезінформації місцевого населення, а зараз вони це хочуть повторити на інших територіях, які знаходиться в тимчасовій окупації.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Коли в Криму почалася злочинна антиукраїнська інформаційна війна я була просто в повному шоці від того наскільки нещадно можна брехати з синіх екранів і білбордів. Тоді ті, хто не бував у Києві і не мав власного досвіду дуже вміло потрапляли під вплив умілих маніпуляторів. Підсумок Ви знаєте. Крим перестав бути Моїм домом і досі залишається в окупації. Сьогодні вони діють за тією ж схемою", - поділилася Ксенія Мішина.

Актриса закликала українців не забувати про тих, хто зараз бореться за життя, перебуваючи в окупації і підтримувати їх, навіть простим словом через соцмережі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Холостячка" Ксенія Мішина поскаржилася, що не може адаптуватися до нового життя: "Не змогли прийняти".

Також наш портал інформував, зірка "Холостячки" Ксенія Мішина присоромила Еллерта за вічне бажання пригубити: "Сьогодні не хочу бухати".

Крім того, наш портал писав, комік з "Кварталу-95" Юрій Великий вирішив навчити російських школярів бути тверезими: "Мистецтво зметикувати на трьох".