Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я - Тереза Балашова) славиться своїми яскравими образами і зовнішністю кароокої Барбі. Крім творчої діяльності артистка також активно розвиває свій аккаунт в Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації для шанувальників, число яких вже перевищило 300 тисяч.

Солоха презентувала слухачам свою нову патріотичну пісню "Калиновий сік", яку за її словами вона довго "виношувала". Рядки присвячені українським жінкам, особливо тим, хто постраждав під час бойових дій в країні.

"Калина була і буде одним з основних символів України, і тому "Калиновий сік" показує не тільки жіночу біль, а й біль самої Неньки - нашої України, 🇺🇦🙌🏻 яка страждає під впливом військових дій", - написала Солоха.

СолоХа, фото з Instagram
СолоХа, фото з Instagram

Співачка зазначила, що незважаючи на послані долею випробування, український народ обов'язково повернеться до колишнього, щасливого життя. Потрібно тільки вірити в найкраще.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також артистка зізналася, що вперше її нову пісню почули переселенці в Черкаській області, під час благодійного концерту. А вже після Солоха презентувала її шанувальникам.

"Відчути єднання з перших акордів за лічені хвилини, коли всі підхопили приспів і співали - це найвища винагорода для мене. Сподіваюся, що "Калиновий сік" знайде відгук у серці кожного з вас. ❤️💓🙌🏻" - підсумувала знаменитість.

Раніше ми писали про те, що СолоХа похвалилася пишним бюстом і стрункими ніжками, змушуючи чоловіків горіти від бажання: "Лялечка"

Як повідомляв Знай.uа, СолоХа пережила зраду друзів, які показали справжнє обличчя під час війни: "Перебувала в страшному стресі"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна зізналася, яким було її життя до чоловіка Тимура, Оля Полякова оцінила: "Пересмокталися всі, з соплями і слюнями"