Українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" і "Ліги Сміху" Катя Нікітіна захопила пружними формами, показавши, що тренується в спортзалі. Кадрами вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна ні на день не залишає шанувальників без нових фото або відео з особистого життя. Зірка постійно тримає їх в курсі подій і нерідко робить це з часткою гумору, відволікаючи українців від сумних реалій і піднімаючи їм настрій.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу зірка вирішила продемонструвати кадри з чергового тренування в спортзалі. Катя Нікітіна позує в крихітному топі і тісних лосинах. В один момент вона розгортається і робить рухи сідницями, що нагадують танець "Тверк". Як виявилося, таким чином знаменитість вирішила похвалитися результатами тренувань і показати які м'язи стали по-особливому пружними.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ох, сьогодні було пекельне тренування. Булочки реально горять. Завтра напевно не встану", - підписала публікацію Катя Нікітіна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросиніна зізналася, яким було її життя до чоловіка Тимура, Оля Полякова оцінила: "Пересмокталися всі, з соплями і слюнями".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розкрила таємницю про майбутнє весілля і розповіла чому її обранця не заберуть на фронт.

Крім того, наш портал повідомляв, Даніель Салем після довгої служби схилив Дашу Астаф'єву зайнятися тим, за чим скучив найбільше: "Так, почалося".