Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький часто тішить своїми жартами українців. У кожній ситуації він старається знайти свою "родзинку".

То ж не відреагувати на славнозвісне падіння у російському храмі пропутінського патріарха Кирила Тарас Стадницький просто не міг. Актор жартує, що ця подія поділила українців на два табори.

"Українці, які бачили падіння патріарха Кіріла, поділилися на два табори. Є ті, які щиро сміються з цієї відяшки, а є ті, які жаліють. Жаліють, що не вбився", - йдеться у повідомленні. Тарас Стадницький

патріарх Кирило
патріарх Кирило

Нагадаємо, 25 червня з'явилося відео, як російський патріарх Кирило, він же Володимир Гундяєв, навернувся під час освячення храму в Новоросійську. Це епічне відео одразу набрало популярності у мережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Патріарх РПЦ Кирило раніше благословляв російських військових на війну в Україні, відповідно й на всі ті безчинства, які окупанти творять на нашій землі. То ж багато коментаторів вважають, що його не оминула "кара Божа" і в результаті всі росіяни отримають те, що заслужили.

Скріншот: facebook.com/taras.stadnytskyy
Скріншот: facebook.com/taras.stadnytskyy

Раніше ми писали про те, що путінський патріарх Гундяєв гепнувся просто під час служби на очах сотень людей

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" "оголосив" про новий збір від Сергія Притули: "На ядерну зброю"

Також ми писали, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зізнався, до чого змусив його брат, щоб "освіжити" голову: "Витягнув мене..."

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" "обвалив" курс біткойна й ціну на нафту: "Ми не розмінюємося на дрібниці"