Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова в Insta Stories розповіла про незвичайну і дуже несподівану зустріч з галантним чоловіком. До кульгаючої блогерки підійшов незнайомець і запропонував довезти її додому. Як відомо, зараз дівчина зараз проходить курс реабілітації після серйозної травми ноги.

Олена Філонова, фото з Instagram
Олена Філонова, фото з Instagram

Зірка йому відповіла, що лікар їй рекомендував навпаки більше ходити і розробляти ногу, але він наполіг на своїй допомозі і провів її до торгового центру. По дорозі вони поспілкувалися і Філонова дізналася, що чоловік є пастором і служить в церкві.

"Я і пастор, це так романтично", - додала Філонова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Судячи з наступної Insta Stories, блогерка все ж погодилася на пропозицію чоловіка підвезти її.

Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова

Тільки от відвіз він дівчину не додому, а на склад, де зберігається гуманітарна допомога для постраждалих у війні українців. Філонову захопили масштаби благодійності цієї церкви.

Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова

Після вона показала дорогий подарунок, але хто їй його зробив, вона не повідомила. Дівчина похвалилася ювелірною прикрасою і залишила подяки.

Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова

Раніше ми писали про те, що Аня Алхім погрожує побити Олену Філонову за нагадування про її "ганьбу" з путіним: "За*бала, Бог не вбереже"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Філонова потягнулася пухкими губами до пітона молодого хлопця на вулиці: "Знайомтеся, це Рома"

Також портал Знай.uа писав, що ревізор Олена Філонова поскаржилася на негідників, які використовують її в корисливих цілях: "Потрібна, тільки коли щось віддаю"