Відома українська співачка і екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, більш відома як TAYANNA, досить часто проявляє активність в соцмережах і радує шанувальників не тільки чуттєвими треками, а й цікавими постами. У Instagram за артисткою стежить понад 215 тисяч осіб.

Зовсім недавно Тетяна Решетняк розповіла фанатам про власну ініціативу організувати старі добрі квартирники, щоб зібрати якомога більше коштів на підтримку України та її народу.

І ось, перший виступ відбувся. Вона запросила свою подругу, співачку Роксолану, яка подарувала гостям багато позитивних емоцій, та ще й допомогла співвітчизникам. Відео Решетняк люб'язно надала.

Скріншот з Instagram, Тетяна Решетняк
Скріншот з Instagram, Тетяна Решетняк

Всього за вечір вдалося зібрати не таку вже й велику суму - 3200 гривень, але навіть ці гроші знадобляться нужденним.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Наступний концерт давайте вже активніше - приходьте з сім'ями, друзями, дітьми, котиками, песиками, тільки приходьте і отримуйте насолоду))))", - запросила Решетняк шанувальників на квартирник.

Раніше ми писали про те, що легенда "Танці з зірками" Влад Яма показав райську ідилію з дружиною і сином на березі океану: "Як не думати про минуле"

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Тарабарова спустилася під землю, щоб заспівати для українців і розкрила потаємне бажання: "Мрію"

Також портал Знай.uа писав, головні хіти Тіни Кароль, Пономарьова та Віктора Павліка, написані їхніми колегами: цього не очікував ніхто