Рідко помітна зірка The X-Factor Луїза Джонсон була помічена, демонструючи свої татуювання в крихітному бікіні на Ібіці.

На тижні співачка полетіла на іспанський острів, де її помітили, насолоджуючись сонцем на пляжі.

Про це повідомляє бртанське видання The Sun.

24-річна Луїза, яка виграла дванадцяту серію шоу ще в 2015 році, одягла кремове бікіні, відпочиваючи в пляжному клубі Cala Bassa.

Зірка широко посміхалася, розмовляючи і сміючись з друзями на білому піску, насолоджуючись настільки необхідним відпочинком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Співачка So Good, чиє бікіні було прикрашено крихітними черепашками, доповнила свій образ солом'яним капелюхом і витонченими золотими прикрасами.

Луїза продемонструвала свою неймовірну фігуру і підтягнутий животик, а також татуювання на грудях і плечах, дозволивши своїм світлим локонам вільно майоріти.

Співачка вибралася на відпочинок, коли взяла перерву в підтримці West Life в їх турі The Wild Dreams Tour - після виступу з ними в Колчестері.

Луїза, яка виграла The X-Factor ще в 2015 році, також повинна з'явитися в складі Донкастера TFest у вересні цього року.

У минулому році Луїза розповіла, що впала в таку глибоку депресію після перемоги, що подумувала про самогубство.

Вона підписала контракт з Саймоном Коуеллом і потрапила в десятку кращих зі своїм дебютним синглом, кавером на пісню Боба Ділана Forever Young.

Нагадаємо, що легенда "Танці з зірками" Влад Яма показав райську ідилію з дружиною і сином на березі океану.

Раніше ми повідомляли, що Наташа Корольова блиснула п'ятою точкою в дивній позі і без білизни.

Також стало відомо, що суддя "Британія шукає таланти" Аманда Холден випадково показала, що у неї між ніг: "Лондонське око".