Відомий український виконавець і соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який також є чоловіком співачки Alyosha і батьком їхніх спільних дітей, досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить 133 тисяч чоловік. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів з новинами щодо війни в Україні і особистих досягнень.

Тарас Тополя в інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну розповів, чи уявляв ситуацію, якої бояться багато українських чоловіків і жінок - потрапити в полон до російських окупантів. Як відомо, зараз артист відважно захищає рідну країну на фронті в лавах ЗСУ.

Дьомін і тополі, скріншот з відео
Дьомін і тополі, скріншот з відео

Дьомін зазначив, що Тополя - людина медійна і заявив, що потрапити в полон іноді навіть гірше смерті. Співак повідомив, що сподівається на Бога і дуже не хоче опинитися в такому становищі, як наприклад бійці з "Азовсталі".

"Молю Бога, щоб цього не сталося. Ні зі мною, ні з моїми друзями, музикантами гурту "Антитіла", - зізнався Тополя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Більш того, артист повідомив, що деякі солдати з його підрозділу вже в полоні, але подробиць не розкрив - це військова таємниця.

Тополя роздумував, чи зможе вбити себе, щоб не піддаватися тортурам з боку ворогів. І він не знайшов відповіді на це питання.

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя з "Антитіл" передбачив росіянам дуже сумний кінець: "Виходить годувати свиней-собак і двоголових курок"

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як відзначив 35-річчя під гул танків на передовій: "Атмосферка ще та"

Також портал Знай.uа писав, що хлопці з гурту "Антитіла" зворушливо привітали свого лідера Тараса Тополю з ювілеєм: "Любимо, поважаємо і завжди поруч"