Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький часто тішить своїми жартами українців. Цього разу він вирішив пригадати знакову подію зі свого життя - а саме, як він намагався кинути пити алкоголь.

Про це йдеться у його новому дописі на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук. Як виявилося, Тарас Стадницький спершу просто хотів поекспериментувати й прожити рік без вживання алкогольних напоїв. Проте, на заваді стали непередбачувані обставини, зокрема й день народження тещі.

"У 2010 році я вирішив кинути пити. На рік. Поекспериментувати, як то живуть деякі люди (яких я на той час вважав троха "тойво") моя дружина, дуже розумна жінка, сказала: Тарас, не можна так кардинально рвати зв’язки з алкоголем. Є родинні свята, річниці, день народження тещі, в кінці кінців, на яких хочеться і треба пригубити. Може ти вибереш 10 днів у році, коли зможеш пустити алкоголь троха тебе розпустити?", - написав він. Тарас Стадницький

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

Тарас Стадницький розповідає, що попри невдалі перші спроби, він все-таки кинув пити й вже 9 років не вживає алкоголь. Актор додає, що розповідає подібні цікаві історії про себе заради одного - зібрати кошти для ЗСУ, то ж нагадує донатити українським військовим, які самовіддано захищають нашу Батьківщину.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"О, чудесна ідея! – подумав я. Скурпульозно, зважуючи всі "за" і "проти", вибрав собі тих 10 днів, але… неконтрольовано використав їх ще до Паски. Видно, було не на часі. Зараз я вже 9 років як не п’ю, але по вигляду і не скажеш. #історіязакавудлязсу. Реквізити - в коментарях.", - пригадує актор. Тарас Стадницький

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" "оголосив" про новий збір від Сергія Притули: "На ядерну зброю"

Також ми писали, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зізнався, до чого змусив його брат, щоб "освіжити" голову: "Витягнув мене..."

Нагадаємо, Тарас Стадницький помітив, що падіння путінського патріарха Кирила розділило українців на два табори: "Жаліють, що..."