Популярна українська виконавиця Alyona Alyona вирішила трохи повеселитися і заспівати в імпровізований мікрофон, але в підсумку вийшов трек, який цілком міг би зайти в тренди. Ролик зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona чимало часу приділяє сторінці в соцмережах, тому її шанувальники завжди знаходять щось цікаве для себе і завжди в курсі життя улюбленої виконавиці. Зірка нерідко радує шанувальників веселими кадрами, щоб трохи відволікти від ситуації в країні і хоч на хвилину змусити посміхнутися.

ALYONA ALYONA. Фото: скрін youtube
ALYONA ALYONA. Фото: скрін youtube

Так, цього разу реперша також вирішила додати трохи позитиву в життя українців. На відео Alyona Alyona з яскравим макіяжем сидить на дивані і співає в балончик, який зіграв роль мікрофона. Текст пісні повністю описує ставлення українського народу до російських загарбників. Трек цілком би міг з жарту перерости в справжній хіт, що зазначила і сама артистка.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Єдина пісня, яку заспівала б в караоке. З українця по вогнику", - підписала публікацію зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Jerry Heil пояснила, чому українським біженцям важливо об'єднатися за кордоном під час війни: "Відчуття дому".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес показав кадри попадання бомби в Кременчуці, і потрапив в бан Instagram: "Просто дуже болить".

Крім того, ми повідомляли, дружина Юрія Ткача зізналася, що війна дала поглянути на Київ іншими очима: "Знову закохуюся в кожну вулицю".