Українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розповіла про сильний біль, який мучить її місяцями. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в instagram.

Ірина Сопонару зізналася, що відчуває величезний біль від того, що творять російські окупанти в Україні. Зірка зазначила, що розділяє горе кожного українця, який постраждав від цієї війни.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

"Які слова підібрати, щоб висловити співчуття сім‘ям загиблих та поранених? Що говорити людям, життя яких нищать нелюди? Я не знаю… Я не знаю. Болить неймовірно. Наша чудова країна, наші люди, які просто жили своє життя, потерпає від ненажерливого монстра, який не знає, що таке честь, гідність, порядність, людяність", - поділилася Сопонару.

Також зірка зізналася, що її найбажаніша мрія - зникнення сусідньої країни, яка почала безглузду війну і щодня вбиває мирних українців.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Моя мрія, щоб така країна як рассєя перестала існувати. Щоб після того, як весь світ від неї ізолюється, вони зжерли самі себе з середини, захлинулися своїм гноєм, своєю злістю і перестали існувати. Бо рассєя як пліснява, як паразит на тлі Землі, яка нічого доброго не несе людству. Сподіваюсь Земля стряхне її з себе, як лишай, як коросту, і ця рана колись загоїться", - додала актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Стадницький згадав, як кидав пити, але день народження тещі все зіпсував: "Не можна так кардинально".

Також наш портал повідомляв, Сергій Притула не зміг зняти гроші з благодійного рахунку і віддав свої пів мільйона: "Який я тоді волонтер".

Крім того, ми писали, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".