Відома українська співачка Оля Цибульська захопила сліпучою красою в українському національному костюмі. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська досить часто радує шанувальників новими фото і відео, на яких показує, що відбувається в її житті. Також артистка активно спілкується з фанатами і навіть ділиться з ними порадами і роздумами.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу співачка вирішила порадувати око шанувальників. На фото Оля Цибульська позує в національному українському костюмі, який дуже їй до лиця. Зірка вирішила зробити фото саме в такому стилі у зв'язку з великим святом для українців - Днем Конституції.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сьогодні Конституції України 26! Такий бурхливий, проте абсолютно вирішальний для нашої країни час ми повинні знати напам'ять єднальний код нашої нації. Прочитай, запам'ятай і збережи в серці 5 основних положень Конституції незалежної України. Знати - значить вміти захистити. Ми обов'язково переможемо!",- написала зірка під фото.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".