Відомий український гуморист, зірка "Ліги Сміху" Ігор Ласточкін після трагедії у Кременчуці, де 27 червня росія випустила ракети по торговому центру, написав своє пояснення діям рашистів.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Ігор Ласточкін спробував пояснити, за що ж все-таки росіяни так жорстоко мстять українцям.

"Так, вони нам мстять; за те що у них діти в очкових нужниках тонуть. За те що туалетним папером не можна розплатитися за зовнішнім боргом! За те що недороблені, За те що сцикуни (у сміливої людини немає потреби кого-небудь вбивати) За те що самі навіть цвяхи зробити не можуть. І так далі…", - йдеться у повідомленні. Ігор Ласточкін

Пожежа після обстрілу Кременчука, скріншот з відео
Пожежа після обстрілу Кременчука, скріншот з відео

Ігор Ласточкін припустив, що з часом росіяни спробують виправдати себе безглуздими поясненнями на кшталт того, що за них все вирішили й вони були безсилі щось змінювати.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Прийде час і вони все заспівають про те, що за них все вирішили й вони з дитинства проти війни! Але ніхто вас більше не почує, покидьки!!! Вас обгородять і просто будуть спостерігати, як ви тонете в одному великому очку під назвою хуйлостан. Світла пам'ять загиблим від рук рашистів…", - написав гуморист. Ігор Ласточкін

Пост Ігоря Ласточкіна, instagram.com/lastochkin_igor
Пост Ігоря Ласточкіна, instagram.com/lastochkin_igor

Нагадаємо, зірка "Ліги сміху" Ігор Ласточкін показав зруйновані окупантами будинки і дітей, що грають на руїнах: "Моторошно"

Також ми писали, Андрій Рибак та Ігор Ласточкін провели експрес-курс з географії для росіянина, який назвав Херсон частиною рф: "Со*амба, на*уй"

Нагадаємо, Ігор Ласточкін "перекваліфікувався" в будівельника, щоб допомогти українцям: "У кожного свій фронт"