Учасник "Холостячки" Андрій Рибак хоч і не завоював серце головної героїні Ксенії Мішиної, але зміг зацікавити велику кількість шанувальників. Зараз чоловік активно розвиває свій аккаунт в Instagram, де за ним стежить більше 200 тисяч чоловік.

Андрій Рибак розмістив кумедний фрагмент з нового відео YouTube каналу "Але це не точно", який він заснував зі своїм другом Олександром Еллертом близько року тому. Раніше вони разом дивилися випуски "Холостячки", а зараз дзвонять росіянам у відеочаті і всіляко над ними жартують. У новому випуску участь взяв гуморист, зірка "Ліги сміху" Ігор Ласточкін.

Ласточкін і Рибак, скріншот з відео
Ласточкін і Рибак, скріншот з відео

Один з "гостей" їх шоу заявив, що живе в Херсоні, який нібито вже належить рф. Рибак і Ласточкін дуже обурилися, але знайшли, що відповісти і навіть провели йому короткий курс з географії.

"Со*амба, на*уй, х*й. Херсон, Російська Федерація... Ми, бл*ть, Білгород, Україна, на*уй. Ти щось давно цей кальян куриш, напевно", - сказали хлопці і голосно засміялися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальників дуже розсмішили їхні відповіді, особливо Ласточкіна.

Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/
Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/

Раніше ми писали про те, що Ігор Ласточкін "перекваліфікувався" в будівельника, щоб допомогти українцям: "У кожного свій фронт"

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт разом? Друг Андрій Рибак злив всі секрети пари: "Приз на шоу"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Рибак з "Холостячки" різко висловився на адресу Макса Коржа, який заспівав про дружбу українців і росіян: "Та пішов він на*уй"