Відомий український телеведучий і гуморист Ігор Ласточкін "перекваліфікувався" в будівельника, щоб допомогти українцям в цей непросто час. Як він це робив, показав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ігор Ласточкін і багато інших гумористи, учасники проєкту "Ліга сміху" як можуть допомагають українцям і містам, які постраждали від рук російських окупантів. Так, телеведучий показав, як вони разом з командою тимчасово "перекваліфікувалися" в будівельників, щоб допомогти відремонтувати дах лікарні в Макарові на Київщині.

Ігор Ласточкін, скріншот із відео
Ігор Ласточкін, скріншот із відео

Ласточкін опублікував докладний відео і фоторепортаж, а також показав всю команду героїв.

"Макаров, лікарня, дах. Тимчасовий ремонт. Бригада #лігасмеха-круті. Все буде Україна!!!",- підписав публікацію Ласточкін.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники захопилися гумористами і подякували їм за допомогу.

"Ви молодці, хлопці. Ви мої герої. У кожного свій фронт. Слава Україні", "Хлопці ви молодці. Спасибі величезне за Ваше благородна справа. Слава Україні!!!!",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай писав, дочка Юрія Ткача виступила на благодійному концерті на підтримку України, не забувши прихопити на сцену жовто-синій прапор.

Також ми повідомляли, Jerry Heil показала "секретні" кадри підготовки Kalush Orchestra до виступу на Євробачення-2022: "Скоро півфінал".

Крім того, ми писали, Катя Осадча розкрила п'ять правил, які потрібно знати кожному українцю за кордоном: це врятує ваше життя.