Організатори Олімпійських ігор 2028 року в Лос-Анджелесі розглядають можливість додавання курсів з всесвітньо відомого шоу Ninja Warrior до Ігор, і ведуться переговори з телевізійними босами.

Дану публікацію продемонстрували на порталі «DailyStar»

Організатори ведуть переговори про введення культових курсів, подібних до тих, що показані в серіалі, для Лос-Анджелеса 2028 року. Телевізійні боси ведуть переговори з керівниками ігор про те, щоб зробити його новою п'ятою дисципліною в сучасному п'ятиборстві, замінивши верхову їзду.

Смуга перешкод ніндзя тестується перед подачею заявки в МОК. Формат належить Tokyo Broadcasting System Television (TBS), де шоу вперше транслювалося під японською назвою Sasuke. З тих пір він став хітом в 20 країнах світу. Ведучими Ninja Warrior UK виступили Бен Шепард, Рошель Хьюмс і Кріс Камара.

Міхо Такашима з TBS сказав, що компанія сподівається на співпрацю з офіційними спортивними організаціями «для подальшого розширення можливостей гонок з перешкодами».

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ninja Warrior може замінити телевізор на Олімпійські ігри
Ninja Warrior може замінити телевізор на Олімпійські ігри

Вона додала: "Воїн Саске/ніндзя, який продовжує завойовувати шанувальників по всьому світу, є кульмінацією довгої історії розробки контенту TBS".

Сучасне п'ятиборство - олімпійський вид спорту, що складається з п'яти дисциплін: фехтування, плавання, конкур, стрільба з лазерного пістолета і біг. Ми зв'язалися з Міжнародним олімпійським комітетом для коментарів.

TBS повідомила, що працює з кількома партнерами, щоб з'ясувати, чи може вона стати новою дисципліною сучасного п'ятиборства на Олімпійських іграх 2028 року в Лос-Анджелесі.

Перше тестове змагання проводилося в Анкарі в Туреччині в понеділок (27 червня) і у вівторок в рамках співпраці між офіційними міжнародними спортивними організаціями відразу після фіналу Кубка світу з п'ятиборства 2022 року.

Нагадавши, українців влаштував справжній фурор на сцені Америка шукає таланти.