Україна перебуває в стані повномасштабної війни проти рашистів вже протягом більше чотирьох місяців - з 24 лютого 2022 року.

З того моменту загинули сотні, тисячі мирних жителів, щодня воїни ЗСУ віддають свої життя за те, щоб в якийсь момент ми відсвяткували перемогу і знову опинилися в мирному середовищі. І саме, ймовірно, приємне з усього цього-в рамках війни нам вдалося зробити "хорошими" більше 35 тисяч росіян.

Зруйнований будинок у Києві, фото з Telegram
Зруйнований будинок у Києві, фото з Telegram

Але зараз мова не про це - а про українців у Сполучених Штатах Америки. Там є шоу America's Got Talent, аналогом якого виступає "Україна має талант". Одним з учасників виявився українець - Олександр Еніватов.

Він "втягнув" глядачів і членів журі в похмуру історію кохання, де продемонстрував свою гнучкість. Саймон Коуелл спочатку натиснув на червоний хрест, бо йому не сподобався темп. Але згодом, дізнавшись, що Олександр з України - це "пляма" у виступі було прибрано.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олександр Еніватов, скріншот: Youtube
Олександр Еніватов, скріншот: Youtube

Олександр Еніватов, скріншот: Youtube
Олександр Еніватов, скріншот: Youtube

Не обійшлося і без помилок, суддям хтось підказав, що нібито "Yes" українською звучить саме "Да". Хоча правильно - "Так". Але партнери все ж пройшли далі і порадують глядачів новими експериментами.

Нагадаємо, вагітна Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зробила те, на що довго не наважувалася і вразила українців: "Живемо тут, зараз"

Як повідомляв "Знай.ua", 24-річна переможниця Х-фактора роздяглася до трусів і забула про депресію: інтимні місця не сховали навіть черепашки

Знай.ua писав, Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в тоненькому купальнику, поки мами поруч немає: зовсім доросла стала