Українська актриса театру і кіно Олеся Жураковська знялася в безлічі чудових проектів, включаючи і серіали, і фільми - "Леся+Рома", "Свати", "Донбас", "Папік", "Кріпосна" і так далі.

У TikTok з'явився фрагмент зі знаменитістю, яка ще в 2012 році, десять років тому, знущалася над росіянами в рамках одного з телепроектів. І більше того, виявилося, що Жураковська навіть 8 років навчалася і жила в Москві.

Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео
Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео

— Куди ж ваші співробітники газ з пляшок поділи?

— Їх у росії, напевно, всіх цьому вчать.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

— У всякому разі, в росії цим користуються вже досить давно.

— У росії з'явилися дерев'яні рахунки, у стовпчик більше не вважають? Будете виплачувати мені компенсацію, як постраждалій від згубної дії російських нанотехнологій.

Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео
Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео

— У мене для вас прекрасні новини.

Вас депортують до Новосибірська?

"Це можна вічно дивитися", "Ой яка ж вона крута і красива", "Боже, всім би у неї повчитися", "Навіть навчаючись там і будучи єдиною українкою, вона просувала українську культуру і весь курс по закінченю співав українські пісні", - пишуть користувачі в коментарях.

@fan_zhurakivska.olesya

🇺🇦❤️‍🔥#олесяжураківська #actress #олесяжураковская #ukraine🇺🇦 #українапонадусе #fanaccount #світсоні #putinhuilo

♬ оригинальный звук - fan_zhurakivska.olesya_

Нагадаємо, Олеся Жураковська згадала найбільшу помилку молодості, яку не виправиш: "Його немає вже"

Як повідомляв "Знай.ua", "друзі" Ксенії Мішиної з "Кріпосної", втекли в росію із закритими ротами: "Якого х*ра"

Знай.ua писав, зірка "Папіка" Олеся Жураковська згадала про тяжку втрату двох найкращих людей на війні: "Як все це витримати"